Historie

Johan Schless heeft aan de wieg gestaan van ESJ Financial Engineering. Als mede-eigenaar van de ESJ-Groep, senior adviseur en kantoordirecteur heeft hij zijn sporen verdiend (1979-2014).

Hij heeft zijn belang in de ESJ-groep verkocht, waaronder ESJ Holding, ESJ Financial Engineering, ESJ Accounting & Belastingen, ESJ Accountants & Belastingadviseurs, ESJ Audit & Assurance, ESJ Corporate Finance, ESJ Salarisadviesbureau, ESJ Pensioenadvies, Fact Financial Services, Fact Agro, Fact4U, Account Anders, VAT Business en andere dochterondernemingen.”

Tijd voor een nieuwe uitdaging | JCS advies partners

“Geen overvolle adviespraktijk maar tijd voor leuke uitdagingen en contacten waar je positieve energie van krijgt! Hij is regelmatig betrokken bij (groei-)strategie en nieuwe activiteiten van “jonge ondernemers” en bij aan- en verkoop van MKB bedrijven.

De ervaring die in ruim 40 jaar is opgedaan als ondernemer en in zijn adviespraktijk heeft hem gevormd tot een breed georiënteerd, kundig adviseur; een strategisch/creatieve/waardevolle sparringpartner voor MKB ondernemers.

Effectief in cijfers, analyses en (fiscale) optimalisering en denkt graag mee op strategisch- en commercieel vlak. Analyseert snel en is positief kritisch wanneer nodig. Gaat pragmatisch te werk en komt met slimme en creatieve oplossingen om het gewenste resultaat te realiseren.”

Lees verder voor ervaring en specialisaties

 

‘ effectief in cijfers, analyses en fiscale optimalisering, maar denkt ook graag mee op strategisch- en commercieel vlak. ‘

‘ analyseert snel en is positief kritisch wanneer nodig. ‘

‘ gaat pragmatisch te werk en komt met slimme oplossingen. ‘

 

JCS advies partners
Diensten van JCS advies partners

succesvol ondernemen